Erotica

Onder ‘De Rest van het Avontuur’ presenteer ik al velen jaren de persoonlijke ‘avonturen’ uit mijn leven. Gewoon: alles wat mij bezighoudt. Er zijn echter enkele ‘rode draden’ in mijn leven geweest die ik er apart heb uitgetild. Vroeger waren dat mijn radio-activiteiten onder ‘Fata Morgana Internetradio’ (waaronder nu alleen nog geschiedenis vanaf begin jaren ‘80), daarna mijn nieuwe richting als ‘ervaringsdeskundige’ onder ‘HZP’. En daarna mijn nieuwe openheid over ‘Seksualiteit’ wat ook altijd een rode draad in mijn leven was. Eigenlijk nog veel eerder dan alle andere ervaringen… Maar vanwege een bijna levenslange ‘onderdrukking’ moest ik hier nu even extra de nadruk op leggen.

Inmiddels heb ik zo’n beetje alles wel gezegd wat ik altijd al wilde zeggen. Mijn persoonlijke ervaringen en mijn meningen over alles wat met seksualiteit te maken heeft.
Die ‘rode draad’ zal natuurlijk altijd een deel van mijn leven blijven. Het hoort bij mij.
Die expliciete nadruk op het onderwerp kan helaas niet iedereen begrijpen. En vooral in deze tijd van polarisatie wordt alles wat negatief uitgelegd kan worden ook extra opgeblazen en uit alle reële verbanden gerukt. Onterecht maar het heeft wel effect: ik kan hier flink ‘ziek’ van worden.
Dat is het niet waard. Het leven (mijn ‘Avontuur’) is groter dan alleen dit aspect, hoe belangrijk ook. Daarom heb ik besloten om die extra aandacht op alles wat met seksualiteit te maken heeft te minderen: Het menu heb ik verwijderd.
De artikelen die daar onder stonden heb ik deels aangepast en enkele zelfs verwijderd. Dat kan ik niet met alles doen! Dan zou ik mezelf moeten ‘verwijderen’… Dit blijft MIJN leven!
Maar wat gezegd is, is gezegd en daar sta ik altijd 100% achter, anders pas ik het aan en geef ik excuses. Maar verder ga ik niet.

Erotiek is seksualiteit. Maar uitsluitend de artistieke uiting van seksualiteit! Net zoals goede muziek meestal een persoonlijke uiting is van de betrokken artiesten, is erotiek een uiting van seksuele gevoelens. Het is kunst. Van zacht tot hard – subtiele animaties tot harde porno – zijn dit allemaal uitingen van seksuele gevoelens. Gemaakt om daar mensen mee te vermaken. Te laten genieten. Ook gevoelens op te wekken. Entertainment. Tijdloos. Net als muziek.
Daarom ben ik vorig jaar de tweede extra (sub) website gestart: ‘Erotica’.

Omdat er in mijn leven tot op de dag van vandaag erg moeilijk wordt gedaan over mijn (brede) gevoelens en dus erotische affiniteiten, heb ik het steeds moeten aanpassen tot uitingen die binnen de kaders van de MSM (Main Stream Moraal…) vallen. Ook binnen die kaders is er meer dan voldoende te beleven aan erotiek.

Erotiek gaf naast de muziek in mijn ‘radioactieve’ tijd het meeste vermaak in mijn leven. Mijn entertainment. Daarom dit nieuwe menu (gestart op maandag 10 juli 2023) ‘Erotica’.

Hier link ik uitsluitend naar de eerder al genoemde sub-website, maar als er nieuws is met betrekking tot die site dan zal ik dat hier vermelden.

In de artikelen blijven uiteraard gewoon de onderwerpen terugkeren over alles wat me bezighoudt: Het leven van A tot Z – Armoede, gezondheid, erotiek, filosofie, maatschappij, muziek, politiek (kuch…), samenleving, seks, Zuipen… – De Rest van het Avontuur. Veel plezier! 🙂