Fata Morgana

Een nieuwe website van ‘DeRest’!

Wie deze blogsite al een poosje volgt en mij mogelijk iets beter kent, weet al lang dat ik iets heb met ‘Fata Morgana’. Eigenlijk al ruim 40 jaar… Jazeker, mijn Fata Morgana is ouder dan de bekende Efteling-attractie! Al in 1983 begon ik met mijn eigen radiostation Fata Morgana. Daarover kan je de historie lezen onder het menu Fata Morgana Internetradio. De naam gebruik ik dus eigenlijk heel mijn volwassen leven al en die geschiedenis staat eindelijk eens helemaal op een rij in het artikel ‘Over Fata Morgana’ op die nieuwe website. En over het ‘waarom’ van die naam lees je een heel interessante uiteenzetting in ‘Fata Morgana’.
Zo heb ik eindelijk eens een heel overzicht gemaakt van het hoe en waarom van die naam.

De nieuwe site is dan misschien (voorlopig) gericht op ‘Erotic Dreams’, er zit veel meer achter. Misschien wijzigt de inhoud daarom nog wel in de loop der tijd.
De reden van deze site is dat ik op het erotische ‘Erotica’ eigenlijk vooral een brede weergave geef van alle erotiek; van kunstzinnige ‘Art’ tot ‘Zeer Harde porno’. En op die site had ik dan ook nog een hoofdstuk ‘Activiteiten’, waarin ik modellen zocht, opriep tot eventuele organisatie van seksfeestjes en ruimte bood voor ‘dating’… Ik vermoedde al snel dat dit hier niet op zijn plek was. Daarom heb ik het meeste daar dan ook verwijderd en deels overgebracht naar Fata Morgana. De praktische uitvoering van (mijn maar misschien ook van anderen!) erotic dreams.

Ga er gerust eens een kijkje nemen. Op deze site heb ik al een poosje (stiekem) rechts onder ‘Sites die ik volg’ de link geplaatst. Er zal hier niet zo snel veel veranderen omdat ik simpelweg nog weinig ‘actief’ ben met modellen en andere activiteiten. Maar als er belangrijk nieuws is, zal ik daar zeker melding van maken.

Fata Morgana! Weer een nieuwe zandkorrel in de Wereld Wijde Woestijn! 😉

Dit bericht is geplaatst in Column, Cultuurfilosofie, Opmerkelijk Nieuws, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Fata Morgana

  1. Pingback: DeRest en Fata Morgana | De Rest van het Avontuur

Geef een reactie