Seksuele voorlichting is een geheim pedo-complot?

Gezond Verstand of doorgedraaid fascisme…

Over seksualiteit heb ik op deze blogsite heel veel artikelen geschreven. Het is de laatste jaren (sinds pakweg 2018) een soort ‘rode draad’ geworden. Puur vanwege mijn eigen (minder fijne) ervaringen op dit gebied.
In de meeste van deze artikelen komt het steeds weer terug: De seksuele voorlichting (en opvoeding!) aan kinderen moet beter en eerder. Dit moet en zal veel (nieuwe) seksuele frustraties voorkomen en alle mensen veel meer weerbaarheid geven, juist in gevallen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en erger: misbruik, aanranding en verkrachting. Van jong tot oud. Seksualiteit behoort bij de basis van elk mens. Noem het een ‘oerdrift’… Ik noem het liever een gezonde en existentiële behoefte, net als eten en drinken. Ik herhaal deze dingen continu omdat ik zie dat veel mensen het nog steeds moeilijk kunnen begrijpen en dan ook negeren.

Een aantal weken geleden ontving ik als volger van het magazine ‘Gezond Verstand’ een link naar het toen nieuwste artikel:
‘De funeste campagne voor seksualisering van scholieren‘
Vanwege het onderwerp las ik het vrijwel meteen en… viel zowat van mijn stoel. Ik schrok me werkelijk te pletter! WTF! Alle door mij ook aangeprezen campagnes voor seksuele voorlichting op scholen (bijvoorbeeld ‘De week van de lentekriebels’) worden hier neergezet als onderdeel van een geheim pedo-complot? Ik had even geen woorden in gedachten. Mijn haren rezen ten berge… Bijna letterlijk als ik er wat meer zou hebben. ‘Woede’ was misschien mijn eerste emotie.
In ieder geval wist ik zeker dat ik er hier iets over zou willen schrijven. Bij deze.

‘Gezond Verstand’?

Het pas eind 2020 opgerichte magazine, van oprichter en hoofdredacteur Karel van Wolferen, trok me in beginsel wel aan. Omdat het toen begon (tijdens de Corona-crisis) over de diverse ‘andere waarheden’ waar de Main Stream Media (MSM) niet of nauwelijks aandacht aan geven of simpelweg verdraaien, zogezegd vanuit de Overheden gedirigeerd. Boordevol ‘complottheorieën’ dus. Ik heb niet zo veel met ‘complotten’. Wel was ik altijd al geïnteresseerd in ‘andere’ waarheden omdat ik ook wel min of meer zeker weet dat niet alle kanten van heel veel aspecten de ruimte krijgen. Zo ‘volgde’ ik ook een beetje Julian Assange en David Icke. De een wat minder geliefd dan de ander… Maar met ‘volgen’ bedoel ik absoluut niet dat ik het altijd eens ben met wat dit soort mensen beweren. Ik vind het soms gewoon goed om mijn ‘gezond verstand’ te gebruiken bij het overwegen wat voor mijn leven belangrijk is om te willen weten. En dat valt niet altijd mee.
Ik ben iemand die niet alle nieuws klakkeloos aanneem, ook al zeggen ze het in het Journaal. Waar ik wel dagelijks naar kijk. Maar op deze manier krijg ik wel een indruk van wat er allemaal actueel is en speelt in de wereld. Van Dordrecht tot de Rest van het universum… 😉 En dat is nogal wat.
Ik begon de mailberichten van ‘Gezond Verstand’ dus te volgen en af en toe las ik de gratis online beschikbare stukjes. Tot dit laatste artikel. Nu heb ik me direct afgemeld. Heel Ongezond, dit geschreven artikel, door ene Negrita Kallo – een studentje Sociale Psychologie – in samenwerking met de hoofdredacteur Van Wolferen.

Lees het gelinkte artikel, zou ik willen adviseren. De tekst heb ik er nog apart uitgelicht in een PDF: Gezond Verstand – De funeste campagne voor seksualisering van scholieren om dit eventueel later rustig te doen, zonder steeds op die Ongezonde website te moeten zijn. 😉

Pedo-complotten?

Ook al jaren tijdens mijn eigen (zeg maar) onderzoeken naar allerlei plotten en complotten over zogenaamde ‘pedo-activisten’ als Marthijn Uittenboogaard (vroeger pedofielenclubje Martijn) ben ik tegen de in dit artikel genoemde Edward Brongersma aangelopen. Deze oud PvdA-politicus was in zijn tijd al zeer omstreden en zou nu zeker nergens meer politiek actief mogen worden. Zijn geschriften dienden wel als leidraad voor het activisme van Uittenboogaard. Waar het ook al niet te goed mee is afgelopen, hoewel hij naar mijn weten nog wel leeft in een of andere Zuid-Amerikaanse gevangenis… Pedo-activisme wordt niet meer geaccepteerd omdat het op één lijn wordt gezet met seksueel misbruik van kinderen.

In dit artikel van Gezond Verstand wordt dit activisme nu weer gerelateerd aan de campagnes van de NVSH en de Rutgers Stichting! Alles wat er nu aan seksuele voorlichting wordt gedaan en gepromoot, ook rondom LHBTI+++-campagnes, transgenders, voorlezende ‘dragqueens’ en alles wat gerelateerd is aan meer kennis rondom seksualiteit, ook al voor kinderen, wordt één groot jarenlang bestaand pedo-complot genoemd! Alleen maar als doel om kinderen te seksualiseren en zo voor te bereiden… Moet ik het nog gedetailleerder uitleggen? Dit lijkt me wel voldoende.

Mijn woede is na enkele weken wel weer bekoeld. Ik kan nooit lang boos blijven. Wel vind ik dit artikel, wat zeer waarschijnlijk door veel ‘angstige’ ouders als heel belangrijk wordt ervaren, een schande voor de huidige moderne maatschappij. Terug naar de heksenjachten. Inquisities.
Mensen die dit soort theorieën ondersteunen willen vermoedelijk ook een eind maken aan het vrije internet zoals dit nu bestaat. Kinderen opsluiten in betonnen huizen zonder Ramen (Windows…), aan de hand begeleiden naar en van school en vooral nooit iets zeggen over of laten zien van seksualiteit.

Als ik het goed heb gelezen, dan zijn er onder de aanhangers van dat ‘Gezonde Verstand’ ook veel aanhangers van Forum voor Democratie. Van hetzelfde laken een pak dus… Fascisten. Van het ergste soort. Ik hoop dat mensen weer eens gaan proberen écht gezond te denken! In het belang van de gehele mensheid.

Eén belangrijk punt van dit verschrikkelijke artikel: het geeft mij ruim voldoende redenen om door te blijven gaan met mijn artikelen over seksualiteit. Het blijft broodnodig.


Spotprenten uit het artikel van ‘Gezond Verstand’
Dit bericht is geplaatst in Column, Cultuurfilosofie, Opmerkelijk Nieuws, Seksualiteit met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie