WERK IN UITVOERING!

DeRest is niet meer aan het ‘verhuizen’. * Zie onder

Het kan zijn dat mensen dit weekend (vrijdag en zaterdag 21/22 oktober) niet op de site ‘derest.net’ konden komen en dat zij een melding te zien kregen (voorzien van een plaatje van een grote hijskraan) dat er iets staat te gebeuren op dat adres. Dit was de standaard welkomstboodschap voor ‘nieuwe’ klanten bij mijn ‘webhoster’. In ieder geval kon ik zelf die hele tijd niet bij mijn site.
De schuld lag bij mezelf. 😛 Wat is er aan de hand?

Allereerst had ik al geschreven dat ik bezig was met de website ‘Erotica’. Ik zocht een nieuw onderkomen voor deze elders offline gehaalde site en had dat gevonden bij mijn eigen webhoster van DeRest. Omdat die extra site erbij op een en dezelfde hoster dan zeker veel meer ruimte zou gaan kosten (van meer plaatjes uiteraard), heb ik besloten om mijn hosting pakket uit te breiden.
Daarvoor moest ik eerst een nieuw pakket aanvragen waarna alles uiteindelijk daarmee gaat draaien. Die aanvraag was verwerkt en toen heb ik zelf met mijn domme hoofd het adres (domein) al verwezen in het systeem naar dat nieuwe pakket. Alleen staat dat zeer waarschijnlijk op een heel andere (fysieke) plek; een andere server. Het is allemaal wat technisch en dat ben ik ook niet erg…
Er moet uiteraard ook nog een daadwerkelijke verhuizing gaan plaatsvinden van alle bestaande bestanden die deze website van DeRest laten zien en die van HZP.

De tweede stommiteit die ik heb geflikt was het tijdstip. Ik heb het vrijdagmiddag net voor het weekend gedaan. En de webhoster geeft in het weekend (uiteraard?) niet dezelfde service als op werkdagen. Op mijn vragen om hulp heb ik tot dit moment nog geen antwoord ontvangen.
Toen ik het gisteren ontdekte dat ‘derest.net’ naar een ‘lege plek’ verwees door mijn schuld heb ik dit weer teruggezet. En daarom kan ik er nu weer bij.

Vermoedelijk gaat de site dan vanaf maandag (morgen) verhuizen naar de nieuwe plek. Het kan dan zijn dat je weer even niets te zien krijgt, tot alles weer helemaal ‘geregeld’ is.

Na de (interne) verhuizing van deze site, waar verder uiteraard niets aan verandert, ga ik dan langzaam werken om ‘Erotica’ weer in te richten. Daar zal ik dan nog wel wat over gaan schrijven als ik dat nodig vind.

Daarom: WERK IN UITVOERING! 😉

Alles komt goed. Als alles klaar is zal ik deze melding verwijderen.
Bedankt in ieder geval voor het geduld.

John

*= AANVULLING 27-10-2022:

De verhuizing gaat voorlopig niet door. Een en ander blijkt meer voeten in aarde te hebben dan ik dacht en nóg meer geld te gaan kosten, wat ik niet wil uitgeven. Er is in samenspraak met de webhoster daarom besloten om de aanvraag terug te draaien en even te wachten op komende mogelijkheden bij deze hoster, die een uitbreiding eenvoudiger maken. Alles blijft dus even bij hetzelfde, alleen ga ik nu wel werken aan de voortzetting van ‘Erotica’ zoals ik van plan was. Daarover later meer in een nieuw artikel.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Opmerkelijk Nieuws, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op WERK IN UITVOERING!

  1. Pingback: Restflits Week 43 2022 | De Rest van het Avontuur

Geef een reactie