Fijne Feestdagen!?

Hoewel de blogsite van ‘De Rest’ niet al te veel feest (-vreugde) uitstraalt, kunnen we er allemaal toch weer niet omheen: Kerstmis 2021 en de jaarwisseling naar 2022!
Voor iedereen zal de of een viering anders zijn. Van helemaal niks (sorry… ikke…) tot uitbundig met de familie of vriendenkring. Van 1 tot 200 mensen… (STIEKEM! Want dat laatste mag natuurlijk niet. 😉 )

Hoe je het ook doet: De Rest van het Avontuur wenst iedereen fijne dagen toe, voor zover dit tweede corona-jaar op rij dit toelaat. Of niet. Maar dan toch. 🙂

Geniet! Maar wat mij betreft met mate. Er heerst nu al bijna twee jaar een pandemie waar iedereen mee te maken heeft. Zelf of met de omgeving. Denk daar aan!

Aan de rechter kant van de site staan onder ‘Mo(nu)mentele Plaatjes’ deze dagen ‘sfeervolle’ Kerst- en Nieuwjaarsplaatjes van voornamelijk ‘Kut.Illustraties’, ‘The Vulva Gallery’ en ‘Lekkerblijvenlikken’!
Ludiek en let op: door vrouwen gemaakt! Een rode draad op deze website.
Zo kan het ook. Blijf het ook volgen in 2022! 🙂

Omdat ik de plaatjes rechts steeds verander, heb ik alle gebruikte afbeeldingen hieronder in een galerij geplaatst, zodat je ze toch kan zien mocht je ze gemist hebben. En voorlopig niet vergeten. 😉

John van de Rest

Deze slideshow vereist JavaScript.

Eindejaarshit 2021

In tegenstelling tot mijn beginjaren als d.j. heb ik al jarenlang niets meer met hitlijsten en Top1000, 2000, 4000 of weet ik veel wat er allemaal bestaat… Ik heb mijn eigen ‘lijst’ in mijn hart. Maar dit jaar maak ik een uitzondering door het te beëindigen met ‘de’ onverwachte hit van 2021! Een  vleugje nostalgie in een hedendaagse saus van ‘Two Steps From Hell’! De enige ‘hit’ die ik dit jaar eindeloos heb gedraaid! Veel (eindejaars-) plezier!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Cultuurfilosofie, Opmerkelijk Nieuws, Persoonlijk met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie