BELANGRIJK: John van de Rest WEG van Twitter!

Lees mijn laatste artikel: ‘Moraalmaffia valt DeRest aan!’
Als er nieuws is over dit incident, wat natuurlijk volledig misplaatst en onterecht is, zal ik dit hier vermelden.

Aanvulling 1: (26-07)
Vanmiddag krijg ik van ‘Twitter Support’ een karige standaardmail als antwoord op mijn protest en verzoek te weten waarom mijn account ‘suspended’ is.
Het enige wat ze zeggen is:
“Accounts may be permanently suspended for violations of the Twitter Rules (https://twitter.com/rules) or Terms of Service (https://twitter.com/tos). Twitter reserves the right to terminate user accounts without further notice.
This account won’t be restored.”

Zonder verdere mededeling ben ik er dus uit gedonderd…
Een grote leegte achterlatend want Twitter was mijn voornaamste dagbesteding op de computer.
Hier moet ik over nadenken maar er komt absoluut een nieuw artikel en statement over mijn toekomst morgen.

Aanvulling 2: (27-07)
Het artikel is vanmorgen geplaatst.
Op mijn tweede protest (nieuw ‘ticket’) is op dit moment nog niet gereageerd.
Wel ontdek ik steeds meer beperkingen die ik nu heb zonder Twitter, zoals de contacten met serviceverleners via Twitter zoals KPN, de provider van mijn TV, Internet en telefoon!
Via Twitter had ik altijd gratis en goed contact en nu moet ik frustrerende telefoontjes gaan doen? Ellende!

Aanvulling 3: (12-08)
Ruim 2 weken verder. Op dat tweede ‘ticket’ bij Twitter is nog steeds niet gereageerd!
Dat ticket staat wel open want ik kan gewoon nog steeds mailberichten sturen met het ticketnummer als referentie in het onderwerp. Als ze een melding afsluiten, dan krijg je direct een automatische mail dat ik reageer op een “gesloten melding”. Dan moet ik weer een nieuwe maken in hun online systeem. Maar dat gebeurt dus niet.
Al mijn mailberichten komen aan. En dat zijn er inmiddels al weer enkele… En zelfs een langere brief als bijlage. Of het allemaal wordt gelezen? Ik betwijfel het.
Het lijkt er sterk op dat alles wat ik ook maar zeg en inbreng tegen hun verdachtmaking, wordt genegeerd. Vermoedelijk boeit het ze helemaal niet.
Ze hebben mij waarschijnlijk in het hokje ‘verdachte van promotie kindermisbruik’ geplaatst en dan wordt er niet meer naar je gekeken, laat staan echt geluisterd. Bizar.
Ik weet niet zeker of ik hier ‘eeuwig’ mee doorga… Het leven is een stuk moeilijker zonder Twitter. Ik mis echt steeds meer kanalen die ik voorheen volgde en waardoor ik nu alle gewenste nieuwsberichten mis. En er zijn echt geen alternatieven.
Dit prominente (sticky) bericht zal ik volgende maand wel gaan afsluiten, als er nog niets is veranderd… Dan volgt een laatste afsluitende artikel. Het is niet anders. 🙁

Wordt vervolgd.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Opmerkelijk Nieuws, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie