Jojanneke gaat LOS!

Jojanneke van den Berge stort zich in het swingersleven

Na haar laatste twee zwaar deprimerende ‘documentaire’ series op de EO over de zwarte kant van de prostitutie – ‘Jojanneke in de prostitutie’ en ‘Jojanneke uit de prostitutie’- wil ze het nu helemaal anders gaan doen. Ze had zelf al eens verklaard dat haar “zin in seks een poosje weg was”.
Dat vond ook haar partner Thijs Zonneveld niet jofel natuurlijk.
Daarom hebben ze samen besloten om het nu over een andere boeg te gooien, om verdere verwijding in de relatie te voorkomen en de ‘zin’ weer terug te krijgen.
Jojanneke en Thijs gaan… SWINGEN!
Vroeger was Jojanneke eigenlijk altijd al een ‘feestbeest’ en dankzij haar sexy uiterlijk en perfecte lichaam had ze geen last van een gebrek aan belangstelling.
Voordat ze Thijs had ontmoet, heeft ze dan natuurlijk ook de nodige bedpartners versleten.
Maar zoals vele vrouwen die tegen de 30 gaan lopen: ze willen uiteindelijk wel eens vastigheid.
Dat heeft ze gevonden met Thijs en samen hebben ze inmiddels ook al drie kinderen.
Nu lijkt de kaars echter uit te doven, mede door de twee deprimerende programma’s die ze heeft gemaakt voor de anti-sekslobby van de EO.
Leuk voor de inkomsten maar vernietigend voor de seks en haar relatie…
In het verlengde van betaald sekswerk, is de stap naar vrijwillig of gewoon een hobbymatig dynamisch seksleven niet zo’n grote. Connecties te over en daarom hebben ze samen besloten om het in die hoek te gaan zoeken en daar tevens een nieuwe documentaire over te maken.
Het mes snijdt dan mogelijk aan twee kanten, zo slim is Jojanneke ook wel weer.

Welke omroep het gaat uitzenden lijkt momenteel nog niet bekend, maar dat zal ditmaal niet de EO kunnen zijn want nu gaat het juist over de positieve kanten van veel seks met meerdere mensen.
Grote seksfeesten, orgies en besloten parenclubs: Jojanneke heeft alles uitgeprobeerd.
Vanwege de Coronacrisis moest alles wel in het diepste geheim plaatsvinden (want zeker de grotere feesten mochten eigenlijk niet) maar de nood was voornamelijk privé heel hoog en dat heiligde de middelen.

Jojanneke gaat LOS!

Partnerruil en vrije seks

Naar verluidt hebben Jojanneke en partner Thijs dus meerdere swingersgelegenheden bezocht en daadwerkelijk daaraan meegedaan. Thijs komt niet in beeld, Jojanneke natuurlijk wel maar niet tijdens de seks; het wordt geen pornoshow. 😉
Ze hebben echter wel heel veel seks gehad en ik heb ook gelezen dat Jojanneke een experiment met een gangbang zou hebben meegemaakt: zij alleen in een kamer vol mannen met wie ze ook allemaal dampende seks heeft gehad.

De wereld van het swingen is best een grote. Er zijn meerdere websites van diverse organisaties die bijeenkomsten organiseren. En vrijwel iedereen die hier (regelmatig) aan meedoet, is daar heel gelukkig mee. Heel veel harmonieuze seks. Een en al genieten. Daar is niks mis mee en vermoedelijk heeft Jojanneke dit nu ook bevestigd gekregen.
En ik hoop dat ze voortaan niet meer uitsluitend de zwarte kanten van seksueel misbruik opzoekt. Die dingen gebeuren ook. Goed dat dit onderzocht en aangepakt wordt.
Maar seks is goed, gezond en fijn. Voor iedereen. Jong en oud.
Ik hoop dat Jojanneke nu LOS is en blijft. 🙂

Tenslotte

Het nieuws over deze nieuwe documentaire van Jojanneke heb ik vernomen via de redacties van onder andere ‘Nieuwspaal’ en ‘De Speld’. Zij durven of mogen dit nog niet naar buiten brengen maar omdat ik het nieuwe spetterende initiatief van de bijna depressief geworden Jojanneke na haar zwartgallige vorige producties toejuich, wil ik het toch graag kwijt.
Ik ken ook niets van de inhoud maar als het werkelijk tot een afgeronde documentaire is gekomen dan vermoed ik dat het echt een ‘eyeopener’ wordt voor seksueel bewust Nederland.
Jojanneke is LOS gegaan en haar relatie is hiermee gered.
Dit zou voor heel veel mensen wel eens een mogelijke oplossing van hun ingedutte relaties kunnen zijn.

 

PS Dit hele artikel is voor 100% ironie en verzonnen. 😉
Dit bericht is geplaatst in Column, Cultuurfilosofie, Opmerkelijk Nieuws, Seksualiteit met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie