Fata Morgana Internetradio heeft een nieuwe luisterlink!

Oplettende lezers krijgen er misschien al een punthoofd van…
“Fata Morgana gaat stoppen…”
“Fata Morgana is al gestopt…”
“Fata Morgana draait toch weer…”
“Fata Morgana gaat toch echt stoppen…”

En nu kom ik met de gelukszalige melding dat Fata Morgana er toch weer was uitgegooid maar nu WEER een nieuwe link heeft!
Wat betekent dat luisteraars (…) in hun favoriete mediaplayer weer aanpassingen zullen moeten doen.
Of gewoon gebruik maken van de aangepaste link in deze blog, aan de rechterkant, onder ‘Internetradio’ en dan klikken op ‘Luister Fata Morgana’.
Dan opent in een nieuw venster die nieuwe webplayer meteen.

Wat is er NU weer gebeurd?
Uiteraard kreeg ik er ook een punthoofd van…
Hoewel ik gewoon simpel netjes wilde stoppen vanaf 25 juni 2016, werd ik er al vorige maand uitgegooid door de oude streamhoster IDFNV.
Dit conflict is nooit uitgepraat maar de administratie (vermoedelijk de eigenaar) vond het sneu voor me en gaf een nieuwe link waarop ik toch weer kon uitzenden.
Tot deze link afgelopen maandag wederom niet meer werkte…
Ik vermoed dat degene met wie ik het conflict had (een medewerker van het service team) opeens zag dat Fata Morgana weer terug was bij hen en me er daarom wederom heeft uitgegooid.
Een mail naar de administratie is nog niet beantwoord maar dat duurt vaak vele dagen…
En daar wilde ik niet weer op wachten…
Daarom heb ik meteen die maandag maar een nieuwe streamhoster genomen die tegen zeer lage prijs werkt en waar ik geen (jaar-) contract heb: Wokkelhosting.
Hoewel ik dus een klein klantje ben en het allergoedkoopste pakketje heb gekocht, was de service meteen al prima. Een medewerker heeft meteen voor mij een webplayer aangemaakt op hun eigen server, omdat ik dat niet kan. Ik heb namelijk geen server waar ik bestanden op kwijt kan.
Zodoende kan er door iedereen nog eenvoudiger worden geluisterd en zie je meteen wat er op dat moment draait, wat in de laatste situatie onmogelijk was zonder eigen player.

Als er nu niets geks meer gebeurt, draait Fata Morgana in ieder geval gewoon weer door tot 25 juni.
En ik zal zeer waarschijnlijk het weekend daarvoor enkele speciale afscheidsuitzendingen organiseren waarvan een samen met TVNR.
Daar zal ik uiteraard op tijd nog een nieuw blogbericht over schrijven.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Internetradio met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie