Radioprogramma ‘De Rest van het Avontuur’ vrijdag 18 december 2015: Kroatië Special

Met dit eerste bericht over de komende uitzending van ‘De Rest van het Avontuur’ wil ik meteen even voortborduren op de problemen van afgelopen week. Nadat de radio-PC van Fata Morgana volledig kapot is gegaan, kwam niet alleen de gehele programmering van Fata Morgana in gevaar maar ook het tweewekelijkse live programma op TVNR.
Met een gelukkig recent aangeschafte nieuwe PC heb ik het afgelopen week voor elkaar gekregen om weer programma’s te maken.
Fata Morgana zal nog even moeten wachten voor het weer op ‘sterkte’ is maar de vrijdagavond elke twee weken lijkt veilig gesteld! 🙂
Daarmee wil ik meteen aankondigen dat de eerder genoemde special aanstaande vrijdag, 18 december, door zal gaan!

Omdat dit een eenmalig evenement is, zal ik er bij wijze van uitzondering de komende dagen extra aandacht aan geven in de media. Deze blog, Facebook en Twitter… Ik ga dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Niet in de laatste plaats… omdat het voor mij grote emotionele waarde heeft.
In deze blog ga ik er niet te diep op in.
Wat ik nu alleen wil zeggen is dat aanstaande vrijdag, 18 december 2015, van 20.00 – 23.00 (ja DRIE uur lang!) ‘De Rest van het Avontuur’ geheel gevuld zal zijn met Kroatische muziek.
In ‘Overdenkingen’ zal ik proberen duidelijk te maken waarom Kroatië zo belangrijk voor me is geweest… en nog altijd is. Ondanks alles.
Daarnaast zal het programma al lichtjes in kerstsfeer zijn en draai ik enkele speciaal voor dit programma gemaakte jingles van een Kroatische vriend.

Meer info valt de komende dagen zeker te verwachten.
Schrijf het in je agenda!
18-12-2015: “De Rest ide Hrvatska!” 🙂

croatia_flag_large

Dit bericht is geplaatst in Internetradio met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie