Nieuwe muziek op Fata Morgana Maart 2015

Vandaag heb ik eindelijk de langverwachte nieuwe lijst met muziek toegevoegd aan de playlist van Fata Morgana Internetradio!
Het heeft zo lang geduurd omdat ik zelf wat moeite had om het echt goed te doen…
En ik houd niet van half werk.
Daarnaast was er erg veel werk aan het vrijmaken van ruimte op de radio-server, het ‘geschikt’ maken van alle muziek voor radio en het aanpassen van het plaatje om het op deze blog te zetten, in plaats van op de oude site van ‘derest.net’.
Maar het is gelukt!

Speciale aandacht uiteraard naar de nieuwe CD van Paul Vens, die deze maand is uitgekomen: ‘Serenity’!
Maar daarnaast erg veel nieuwe albums: Harald Nies, Moonbooter en de Ultieme Collectie van Future World Orchestra, met grote dank aan Robert Pot!
Naast de vermelde toegevoegde collectie van Medwyn Goodall (alias ook Midori!) heb ik ook een grote collectie van ‘Two Steps from Hell‘ toegevoegd maar niet vermeld in het overzicht. Het is voornamelijk trailer-muziek maar indrukwekkend genoeg om op Fata Morgana te draaien!
En last but surely not least… De eerste track van het geweldige nieuwe project van Ayreon: “The Gentle Storm”, waarop Anneke van Giersbergen (voormalig ‘The Gathering’) een geweldige prestatie aan vocale kwaliteit neerzet maar waarop ook vele andere gastmuzikanten schitteren en er zelfs een heel koor Nederlandstalige bijdragen levert!
Het is te veel om hier allemaal op te noemen dus kijk maar op de site.
De song “Endless Sea” staat al op YouTube en nu dus ook te beluisteren op Fata Morgana.
Het album ‘The Diary’ komt eind maart 2015 officieel uit en zal later zeker ook te beluisteren zijn op Fata Morgana.

Veel luisterplezier weer met Fata Morgana Internetradio! 🙂

Dit bericht is geplaatst in Internetradio met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie